Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο

Κρουστικό Κοντάρι ομπρέλας θαλάσσης Το ξέρουν και οι πέτρες!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Κρουστικά Κοντάρια

Κρουστικά Κοντάρια

Το “ΗΑΜΜΕRING STAKE” (Κρουστικό Κοντάρι) αντικαθιστά κάθε προηγούμενο εργαλείο, μηχανισμό ή άλλο τρόπο στήριξης της ομπρέλας θαλάσσης χωρίς να προσθέτει τίποτε περισσότερο από ότι υπήρχε και πριν, εφΆόσον το μόνο που κάνουμε είναι να αντικαταστήσουμε το παλιό κοντάρι με το νέο Κρουστικό “HAMMERING STAKE”.
Δείτε Περισσότερα

Ομπρέλες Θαλάσσης

Δημιούργησε την καλοκαιρινή σου σκιά με χρώμα και στύλ. Γνωρίζοντας ότι η ομπρέλα παραλίας αποτελεί τον απαραίτητο εξοπλισμό του καλοκαιριού,για την προστασία από την βλαβερή ακτινοβολία (UV) του ηλίου,η Golden Fleece δημιουργεί αίσθημα σιγουριάς. Αποτελούνται από παχύ καραβόπανο & Ιταλικό ενισχυμένο σκελετό . Διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, όπως Βυσσινί,κίτρινο,κυπαρισσί, εκρού, λαχανί, μπλε κ.α. ¶νοιγμα σκιάς : 2 μέτρα Ακτίνες : 8 μεταλλικές ¶ξονας υποδοχής κρουστικού Hammering Stake : 22-25 mm
Δείτε Περισσότερα
 Ομπρέλες Παραλίας

Με την εγγύηση της Golden Fleece

Η βασική μας προτεραιότητα είναι μεταλλικές κατασκευές και παραγωγή προϊόντων. Ένα από τα προϊόντα μας είναι το “HAMMERING STAKE” που έχει κατοχυρώσει η εταιρεία μας, με αριθμό πατέντας, το οποίο κατασκευάζει και διαθέτει στην αγορά. Το ΗΑΜΜΕRING STAKE (Κρουστικό Κοντάρι) αντικαθιστά κάθε προηγούμενο εργαλείο, μηχανισμό ή άλλο τρόπο στήριξης της ομπρέλας θαλάσσης χωρίς να προσθέτει τίποτε περισσότερο από ότι υπήρχε και πριν, εφόσον το μόνο που κάνουμε είναι να αντικαταστήσουμε το παλιό κοντάρι με το νέο Κρουστικό HAMMERING STAKE.

Πως λειτουργεί

Η λειτουργία του "Hammering Stake" σε συνδυασμό με την ομπρέλα. Χωρίς κόπο, γρήγορα και αποτελεσματικα ακόμα και με την επιμονή του δυνατού αέρα!

 Πως λειτουργεί
Χάρτης Καταστημάτων
Το κρουστικό κοντάρι "ΗΑΜΜΕRING STAKE" θα το βρείτε σε παραπάνω από 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο! Χρησιμοποιήστε τον χάρτη για να βρείτε το πλησιέστερο συνεργαζόμενο κατάστημα και αποκτήστε το δικό σας ΗΑΜΜΕRING STAKE σήμερα!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Φίλτρα