Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο
Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών - Υπαναχώρηση

Ο πελάτης του www.hammeringstake.gr έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε ή και να ζητήσει την αντικατάσταση του ή στις παρακάτω περιπτώσεις:
  1. Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Golden Fleece
  2. Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα - ελάττωμα στο προϊόν το οποίο καλύπτει η εγγύησή του.
  3. Σε περίπτωση που ο πελάτης έχει επιλέξει λάθος προϊόν και επιθυμεί την αντικατάστασή του.
  4. Σε κάθε περίπτωση που ο πελάτης άλλαξε γνώμη για την αγορά και δεν επιθυμεί το προϊόν.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προϊόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές, μεταποιήσεις και στην συσκευασία τους, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς, καθώς και το σχετικό έντυπο υπαναχώρησης. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις, η Golden Fleece μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή, πίστωση ή και αντικατάσταση. Στην περίπτωση που για την επιστροφή ή αντικατάσταση του προϊόντος δεν ευθύνεται η Golden Fleece, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη. Τα δωρεάν μεταφορικά σε καμία περίπτωση δεν ισχύουν για τις επιστροφές και τις επαναποστολές.

Ειδικοί όροι επιστροφής και υπαναχώρησης

  • Σε περίπτωση που ο πελάτης άλλαξε γνώμη, δεν επιθυμεί το προϊόν που παρέλαβε θα πρέπει να συμπληρώσει και να αποστείλει μαζί με το προϊόν το έντυπο υπαναχώρησης.
  • Ο πελάτης υποχρεούται να επιστρέψει το προϊόν εντός (14) δεκατεσσάρων ημερολογιακών ημερών από την ημέρα γνωστοποίησης της πρόθεσής του στην Golden Fleece

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να ζητήσει επιστροφή χρημάτων εντός του χρονικού ορίου της υπαναχώρησης και εφόσον πληρούνται οι όροι επιστροφής και υπαναχώρησης, όπως αυτοί αναφέρονται παραπάνω. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται από το λογιστήριο της Golden Fleece εντός 10 ημερών από την παραλαβή και τον έλεγχο των επιστρεφομένων προϊόντων.

Φίλτρα